Описание на продукта:
Джолан от свински бут по Еленски. Бавно и естествено сушен над една година в специфичните климатични условия на Еленския балкан. Приготвя се по запазена вековна рецепта, само с трапезна сол и първокласно българско свинско месо. Изключилено подходящ за приготвяне на различни ястия като каварми, гювечи и други. Без изкуствени консерванти, оцветители и подобрители.
Хранителни стойности в 100 гр.
Eнергийна стойност: 224 ккал.
Белтъчини: 31 гр.
Въглехидрати: 0 гр.
Мазнини: 11 гр.
Сол: 4.5 гр
Състав: джолан от свински бут, трапезна сол
Разфасовки: от 1.00кг до 1.200кг.
Цена за един килограм: 17.20лв/кг