Общи условия и доставка

Общи условия и доставка

Добре дошли в интернет страницата на Meзета Трухчевата Къща

 

Възможно е да има леко разминаване в ценообразуването на доставките,според условията на договорите с куриерските фирми,дължащо се на зависимостта обем /килограм

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:

Условията за доставка на стоки поръчани от нашия електронен магазин важат само за доставка на територията на Република България. Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Поръчките се изпълняват само след потвърждаване по телефона. Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. Очаквайте обаждане от наш оператор между 10:00 и 17:00 часа през работните дни за потвърждаване на поръчката и уточняване на подробности свързани с доставката. Продуктите се изпращат с куриерската фирма  ЕКОНТ ЕКСПРЕС

При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

НАЧИН НА ДОСТАВКА:

Стоките поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС 

- ДО АДРЕС,заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Куриерите не се обаждат предварително преди да посетят адреса, освен ако изрично не сте пожелали. При неуспешна доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката.

- ДО ОФИС,при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Вие ни уведомявате за адреса на офиса на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката.

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА:

Всички направени поръчки автоматично се калкулират чрез инегрираната куриерска система на ЕКОНТ. Заплащането на доставка за направена поръчка над 50,00лв до офис на ЕКОНТ е безплатна за купувача.Във всички останали случачай доставката се поема от купувача.


СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА:

Всички направени поръчки след 15:00часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. Поръчките приети в събота и неделя се обработват и изпращат в първият работен ден на седмицата.

От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ:

Продуктите, закупени от www.mezeta.bg  могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали сте физическо или юридическо лице.
Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са с увредена или нецялостна опаковка, със следи от одрасквания.

Трябва да върнете продукта/ите/ в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, и всички документи с които е доставен продукта,като фактура и касова бележка.
Всички продукти от www.mezeta.bg  могат да бъдат върнати в рамките на срока, след попълване на формуляр за връщане на стоката, и само ако не са използвани и са със същата опаковка, с която са били получени и тя е неразпечатана.

Клиентът  заплаща куриерскита услуга изцяло -при връщане на продукт.След като пратката е получена успешно нашите оператори ще се свържат с Вас, за да ги уведомите за причината за връщане.

Ако сте избрали опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който сте върнали отговаря на условията за връщане, ще Ви възстановим сумата на посочените от Вас данни във формуляра за връщане.Сумата ще Ви бъде върната до 14 дни по банковата Ви сметка.

„Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 дни“.

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Име и фамилия:  .....................................................................................
Тел: .....................................................................................
E-mail:  .....................................................................................
Адрес на получател: .....................................................................................
№ на поръчката:  .....................................................................................
артикул за връщане:   .....................................................................................
Причина за връщане:    .....................................................................................
Сума за връщане:  .....................................................................................
Банкова сметка:  .....................................................................................
Допълнителна информация:..........................................................................................

Моля спазвайте 14-дневния срок за замяна. Към върната стока приложете касова бележка , формуляр за връщанена стока .

С прочитането на тези условия и в последствие използването на електрония магазин за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях.

Ако не сте съгласни с посоченото по-горе моля не използвайте магазина.

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас на посочените координати.