ОПИСАНИЕ:
Кухненски нож - от двете страни по 33 слоя от никел неръждаема
стомана 1,4116 за защита на ядрото, а ядро от японска стомана VG-10.
Този начин на обработка на острието се нарича ламиниране (ламинат дамаск).
Изключителен кухненски нож подходящ както за професионалисти, така и за любители.
Kiritsuke е кухненски нож с общо предназначение като Santoku. С по-широкото си острие ножът Kiritsuke е подходящ за рязане на зеленчуци, докато зоната на върха с форма на триъгълник е особено полезна при рязане на риба и месо.
Лек,удобен и много маневрен кухненски нож за универсална употреба в кухнята.
Дръжката е направена от дървесина с екпоксидна смола - ръчно изработена осмоъгълна форма
Ножовете са налични в червен, син, черен и бял цвят на епоксидната смола. (Ако желаете различен от син цвят, молим да го уточните при завършване на поръчката)
+ подаръчна кутия
Двустранно заточване.
Дължината на ножа е 34 см, острието е дълго 21 см.
Твърдост 60 HRC
Дебелина на острието 2,2 мм
Дръжката е направена от дървесина с екпоксидна смола - ръчно изработена осмоъгълна форма
Забележка : Дръжката на всеки нож е уникална ! ( снимките са илюстративни )
Произход : Китай
Вносител: Chefsblade.bg
СПЕЦИФИКАЦИИ:
Вид на стоманата |
VG10 - 67 слоя дамаска стомана |
Твърдост на стоманата, HRC |
60-62 HRC |
Дебелина на острието |
2.2 мм |
Дължина на острието |
21 см |
Материал на дръжката |
дървесина с екпоксидна смола |
Дължина на дръжката |
13 см |