Кухненски нож - kiritsuke - японска стомана VG10 ламинат дамаск - CB 100030
ОПИСАНИЕ:
Кухненски нож - от двете страни по 33 слоя от никел неръждаема
стомана 1,4116 за защита на ядрото, а ядро от японска стомана VG-10.
Този начин на обработка на острието се нарича ламиниране (ламинат дамаск).
Изключителен кухненски нож подходящ както за професионалисти, така и за любители.
Kiritsuke е кухненски нож с общо предназначение като Santoku. С по-широкото си острие ножът Kiritsuke е подходящ за рязане на зеленчуци, докато зоната на върха с форма на триъгълник е особено полезна при рязане на риба и месо.
Лек,удобен и много маневрен кухненски нож за универсална употреба в кухнята.
Дръжката е направена от дървесина с екпоксидна смола - ръчно изработена осмоъгълна форма
Ножовете са налични в червен, син, черен и бял цвят на епоксидната смола. (Ако желаете различен от син цвят, молим да го уточните при завършване на поръчката)
+ подаръчна кутия
Двустранно заточване.
Дължината на ножа е 34 см, острието е дълго 21 см.
Твърдост 60 HRC
Дебелина на острието 2,2 мм
Дръжката е направена от дървесина с екпоксидна смола - ръчно изработена осмоъгълна форма
Забележка : Дръжката на всеки нож е уникална ! ( снимките са илюстративни )
Произход : Китай
Вносител: Chefsblade.bg
СПЕЦИФИКАЦИИ:
| Вид на стоманата | VG10 - 67 слоя дамаска стомана |
| Твърдост на стоманата, HRC | 60-62 HRC |
| Дебелина на острието | 2.2 мм |
| Дължина на острието | 21 см |
| Материал на дръжката | дървесина с екпоксидна смола |
| Дължина на дръжката | 13 см |
159,00 лв.
/ 81,30 €