ОПИСАНИЕ:
Ножът е подходящ както за професиоланисти така и хоби готвачи, които искат по-качествен готварски нож.
Kiritsuke е кухненски нож с общо предназначение като Santoku. С по-широкото си острие ножът Kiritsuke е подходящ за рязане на зеленчуци, докато зоната на върха с форма на триъгълник е особено полезна при рязане на риба и месо.
Изработен от стомана 440C - седем слойно стоманено острие.
Твърдост на стоманата 60 - 62 HRC
Дължината на ножа е 34 см
Дължина на острието - 20 см двустранно заточен .
Дебелината на острието е 2,5 мм.
Ножът тежи 224 грама
+ подаръчна кутия
Произход : Китай
Вносител: Chefsblade.bg
ВАЖНО! Не миите в миялна машина - измиите добре с вода и подсушете много добре
Внимавайте при употреба,ножът е изключително остър!
СПЕЦИФИКАЦИИ:
Вид на стоманата | 440C |
Твърдост на стоманата, HRC | 60-62 HRC |
Дебелина на острието | 2,5 мм |
Дължина на острието | 20 см |