ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:
Формата на острието е Kiritsuke, тя съчетава острие Chef и Nakiri.
Кухненски нож - от двете страни по 33 слоя от никел неръждаема
стомана 1,4116 за защита на ядрото, а ядро от японска стомана VG-10.
Този начин на обработка на острието се нарича ламиниране (ламинат дамаск).
Ножът е заточен много добре, което ще ви позволи с едно движение да срежете месо,зеленчуци, плодове и други.
Твърдост на стоманата 60 HRC.
Дължината на ножа е 35 см
Дължина на острието - 23 см двустранно заточен .
Дебелината на острието е 2 мм.
Дръжката е изработена от Дърво Pakka
+ подаръчна кутия
Произход : Китай
Вносител: Chefsblade.bg
ВАЖНО! Ножовете са заточени изключително добре, внимавайте при употребата им!
Как се поддържа:
Кухненските ножове от неръждаема стомана се поддръжат по- лесно от ножовете от неръждаема стомана. Хромът и ванадия в състава на стоманата помагат тя да е по-устойчива на корозия и абразия. Не забравяйте обаче, че никоя стомана не е 100% неръждаема!
След като ги измиете ги подсушете. Ако няма да използвате кухненските ви ножове дълго време, може да се намажат с масло от камелия, за да предотврати корозията.
Не трябва да миете ножове в съдомиялна машина. Химикалите, солта и високата температура използвани в съдомиялните машини, могат да повредят трайно дръжката или самото острие.
СПЕЦИФИКАЦИЯ:
Спецификации | |
Вид на стоманата | VG10 - 67 слоя дамаска стомана |
Дебелина на острието | 2 мм |
Дължина на острието | 21 см |
Материал на дръжката | Дърво Pakka |
Дължина на дръжката | 14 см |