Готварски нож от японска стомана VG10 - ламинат дамаск - Kiritsuke - CB 100048

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

Формата на острието е Kiritsuke, тя съчетава острие Chef и Nakiri.

Кухненски нож - от двете страни по 33 слоя от никел неръждаема

стомана 1,4116  за защита на ядрото, а  ядро от японска стомана VG-10.

Този начин на обработка на острието се нарича ламиниране (ламинат дамаск).

Ножът е заточен много добре, което ще ви позволи с едно движение да срежете месо,зеленчуци, плодове и други.

 

Твърдост на стоманата 60 HRC.

Дължината на ножа е 35 см

Дължина на острието - 23 см двустранно заточен .

Дебелината на острието е 2 мм.

Дръжката е изработена от Дърво Pakka

+ подаръчна кутия

 

Произход : Китай

Вносител: Chefsblade.bg

 

ВАЖНО!  Ножовете са заточени изключително добре, внимавайте при употребата им!

 

Как се поддържа:

Кухненските ножове от неръждаема стомана се поддръжат по- лесно от ножовете от неръждаема стомана. Хромът и ванадия в състава на стоманата помагат тя да е по-устойчива на корозия и абразия. Не забравяйте обаче, че никоя стомана не е 100% неръждаема!

След като ги измиете ги подсушете. Ако няма да използвате кухненските ви ножове дълго време, може да се намажат с масло от камелия, за да предотврати корозията.

Не трябва да миете ножове в съдомиялна машина. Химикалите, солта и високата температура използвани в съдомиялните машини, могат да повредят трайно дръжката или самото острие.

 

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Спецификации
Вид на стоманата VG10 - 67 слоя дамаска стомана
Дебелина на острието 2 мм
Дължина на острието 21 см
Материал на дръжката Дърво Pakka
Дължина на дръжката 14 см
149,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 149,00 лв.
Моля, изберете: