Описание на продукта:
Японския кухненски нож Yanagiba е с дължина на острието 170 мм , завършек Korouchi
Острието е изработено от термично обработена висококачествена стомана SUJ2 с отлична устойчивост ,така че запазва остротата си за дълго време.
Описание на продукта:
Изработен е ръчно с типичен японски дизайн - набита дръжка от натурално бяло дърво - Магнолия.
Дръжката е ергономична и удобна, а ножът лек и изключително остър - подходящ както за любители така и за професионалисти.
Острието е двустранно заточено с ъгъл на заточване.
+ кутия
Вид стомана - SUJ2
Твърдост - 59 +/- 1
Дължина на острието - 170 мм
Дебелина на острието - 1,5 мм
Широчина в основата - 3,5 см
Обща дължина - 30 см
Тегло - около 89 г
Произход - Япония
Вносител - Chefsblade
ВАЖНО!
1.Не миите в миялна машина - измиите добре с вода и подсушете
2. Не режете кости или твърдо замранени продукти
Спецификации | |
Вид на стоманата | SUJ2 |
Твърдост на стоманата, HRC | 59 +/- 1 |
Дължина на острието | 17 см |