ОПИСАНИЕ:
Дизайнът на ножа е типично японски.
Конструкцията е типична за японските кухненски ножове- с набита дръжка от натурално бяло дърво - magnolia.
Този японски готварски нож е много добър вариант за среден клас - бюджетен и с високо качество.
Удобен и изключително остър той е подходящ както за любители така и за професионалисти.
Острие - стомана 420J2
Твърдост - 56 HRC +/- 1
Дължина на острието - 17 см
Произход - Япония
Вносител: Chefsblade
Острият ръб на този нож е изработен от опитни занаятчии до огледално полиране при 12-15° острие .
Ножът е състояние да реже без да смачква или разкъсва структурата на съставките, да реже месо,зеленчуци и др.
Ергономична дръжка Magnolia - Ергономичната дръжка на този японски нож има перфектен захват и страхотен баланс, така че това е класическа японска дръжка за нож, чийто дизайн е разработен преди повече от два века.
СПЕЦИФИКАЦИИ | |
Вид на стоманата | 420J2 |
Твърдост на стоманата, HRC | 56 HRC +/- 1 |
Дължина на острието | 17 см |
Материал на дръжката | Magnolia |