ОПИСАНИЕ:
Този кухненски нож SATAKE (Япония) е с острие 210мм.
Дизайнът на ножа е европейски , форма на острието Chef
Удобен и изключително остър той е подходящ както за любители така и за професионалисти.
Този японски готварски нож е много добър вариант за среден клас - бюджетен и с високо качество.
Конструкцията е Full Tang с 2 стоманени нита на дръжката, за да е стабилен и здрав ножа.
Изработен е от японска стомана на Aichi steel - 440 + молибден (неръждаема стомана)
Ъгъл на заточване - 12-15 градуса
Твърдост на стоманата - 58 ± 1 HRC
Дръжка: Полиацетална смола
Произход - Япония
Вносител - Chefsblade
Забележка : Възможно е да се мие в миялна машина , но не се препоръчва.
СПЕЦИФИКАЦИИ | |
Вид на стоманата | 440 + молибден |
Твърдост на стоманата, HRC | 58 ± 1 HRC |
Дължина на острието | 21 см |
Материал на дръжката | Полиацетална смола |