ОПИСАНИЕ:
Този готварски нож SATAKE (Япония) е с острие 170мм.
Дизайнът на ножа е типично японски , форма на острието Santoku
Удобен и изключително остър той е подходящ както за любители така и за професионалисти.
Този японски готварски нож е много добър вариант за среден клас - бюджетен и с високо качество.
Конструкцията е типична за японските кухненски ножове- с набита дръжка от натурално бяло дърво (Natural white wood).
Изработен е от японска стомана SK4
Ъгъл на заточване - 12-15 градуса
Твърдост на стоманата - 59 - 60 HRC
Произход - Япония
Вносител - Chefsblade
ВАЖНО! Не миите в миялна машина - измиите добре с вода и подсушете много добре ,след което намажете ножа с масло(олио) за ножове
или някаква друга мазнина , за да предпазите острието , то е изработено от ръждаема стомана за това му трябват повече грижи.
СПЕЦИФИКАЦИИ | |
Вид на стоманата | SK4 |
Твърдост на стоманата, HRC | 59 - 60 HRC |
Дължина на острието | 17 см |