Трета поредна година на престижното международно изложение ФУДТЕХ / FOODTECH в гр. Пловдив и трето поредно отличие за Мезета “Трухчевата къща”!
Този път нашият специален деликатес по авторска рецепта “Свински бут с билки” ни осигури наградата за Най-добър продукт в конкурс “Избор на потребителя”, в категория “Месни продукти”!
Свинския бут с билки проготвяме по стара семейна технология, като рецептата е авторска на Шеф Мартин Трухчев. За приготвянето на деликатесе се използва прясно качествено свинско месо от бут, пресни билки, чесън и трапезна сол.
Конкуренцията беше на изключително високо ниво и определено всички колеги производители представиха добри продукти.
Благодарим на всички, които гласуваха и избраха автентичния вкус на Еленския балкан! Доверието и подкрепата Ви са всичко, от което имаме нужда, за да продължим да произвеждаме с такова желание любимите Ви деликатеси!