Доставки и поръчки

Добре дошли в интернет страницата на Meзета Трухчевата Къща

Възможно е да има леко разминаване в ценообразуването на доставките,според условията на договорите с куриерските фирми,дължащо се на зависимостта обем /килограм

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:

Условията за доставка на стоки поръчани от нашия електронен магазин важат само за доставка на територията на Република България. Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка и адрес за доставка.  Продуктите се изпращат с куриерската фирма  ЕКОНТ ЕКСПРЕС

При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

НАЧИН НА ДОСТАВКА:

Стоките поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС 

- ДО АДРЕС,заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Куриерите не се обаждат предварително преди да посетят адреса, освен ако изрично не сте пожелали. При неуспешна доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката.

- ДО ОФИС,при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Вие ни уведомявате за адреса на офиса на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката.

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА:

Всички направени поръчки автоматично се калкулират чрез инегрираната куриерска система на ЕКОНТ. Заплащането на доставка за направена поръчка над 80,00лв до офис на ЕКОНТ е безплатна за купувача. Във всички останали случачай доставката се поема от купувача.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА:

Всички направени поръчки след 15:00часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. Поръчките приети в събота и неделя се обработват и изпращат в първият работен ден на седмицата.

От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.